„Hot Smoked“ Pstruh Lososovitý - na soli

NOVINKA

Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený teplým kouřem.

  • Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování.
  • Pstruh uzený teplým kouřem (do 55°C) po dobu 5 hodin.
  • Ryba se marinuje v mořské soli Piazzola.
  • Uzeno na směsi bukového a olšového dřeva vysoké kvality, pro docílení specifické chuti.

Zvolte si variantu:

Cena od 139,00 Kč

Díky teplému kouří ryba ztrácí svoji strukturu a rozpadá se na jednotlivé plátky. Je neuvěřitelně univerzální v kuchyni, dá se použít na saláty, hlavní chody, party canapés, zapečené recepty, hostiny.

Ryba pochází z udržitelných chovů v Dánsku. Je držitelem certifikátu ASC Aquaculture Stewardship Council.

Tradiční středoevropská technika uzení. 100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g pstruha lososovitého. 

Cena uzeného výrobku je 129 ,- Kč / 100 g.