„Hot Smoked“ Pstruh Lososovitý - Teriyaki

NOVINKA

Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený teplým kouřem.

  • Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování.
  • Pstruh uzený teplým kouřem (do 63°C) po dobu 5 hodin.
  • Nenakrájený, celý filet nebo část filetu podle výběru velikosti.
  • Uzený na bukovém a olšovém dřevu.
  • Naložený v sójové omáčce, zázvoru, česneku a mnoho dalšího.

Zvolte si variantu:

Cena od 139,00 Kč

Díky teplému kouří ryba ztrácí svoji strukturu a rozpadá se na jednotlivé plátky. Je neuvěřitelně univerzální v kuchyni, dá se použít na saláty, hlavní chody, party canapés, zapečené recepty, hostiny.

Ryba pochází z udržitelných chovů v Dánsku. Je držitelem certifikátu ASC Aquaculture Stewardship Council.

Tradiční středoevropská technika uzení. 100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g pstruha lososovitého.  

Cena uzeného výrobku je 129,- Kč / 100 g.