Pstruh lososovitý uzený studeným kouřem - na řepě

Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený studeným kouřem. Směs červené řepy, ginu a dalšího koření dodává rybě jedinečnou a velice typickou zemitou chuť. Ryba se marinuje po dobu několika hodin z toho důvodu, aby byla zachována její původní uzená chuť a marinace dodala pouze další chuťovou linku.

  • Pstruh je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování.
  • Pstruh uzený studeným kouřem (do 19 °C) po dobu 48 hodin.

Zvolte si variantu:

Cena od 159,00 Kč

Vhodné na obložené kanapky, chleby, do salátů aj.

  • Tradiční skandinávská technika uzení. 100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g pstruha lososovitého.
  • Uzeno na směsi bukového a olšového dřeva vysoké kvality, pro docílení specifické chuti.
  • Ryba se marinuje v mořské soli Piazzola, šťávě z červené řepy, ginu, jalovci a dalším koření.

Hmotnost: 100 g

Složení: pstruh lososovitý, mořská sůl, marináda z červené řepy (odšťavněná šťáva z červené řepy, gin, jalovec)

Skladování: 1-4 °C

Země původu: ekologický chov Dánsko

Přídatné látky: Bez Éček

Alergeny: 4 - Ryby

Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 11 dní

Energetická hodnota na 100 g/ml: 156 kcal

Tuky: 8 g

- z toho nasycené mastné kyseliny: 2,1 g

Sacharidy: 0 g

- z toho cukry: 0 g

Vláknina: 0 g

Bílkoviny: 21 g

Sůl: 3,8 g