Produkty

Naše netradičně tradiční produkty

Produkty uzené studeným kouřem

Pstruh uzený studeným kouřem má velmi jemnou strukturu, která se rozplývá na jazyku. Maso je libovější a po vyuzení měkké a pevné, ale přitom křehké a šťavnaté. Bez kostí, bez umělých konzervantů. Doba trvanlivosti je 21 dní od výroby.


Pstruha uzeného za studena nabízíme ve třech příchutích:

  • Na soli
  • Na kopru
  • Na řepě

Losos je tučnější ryba než pstruh a díky tomu má po vyuzení ještě rozplývavější a máslovitější strukturu než pstruh. Maso je vláčné, křehké a  jemné. Bez kostí, bez umělých konzervantů. Doba trvanlivosti je 21 dní od výroby.


Lososa uzeného za studena nabízíme ve třech příchutích:

  • Na soli
  • Pastrami
  • Whiskey & Pepř
Siven má velmi libové a pevné maso. Po vyuzení drží pevně strukturu a není tolik křehké. Plátek sivena je měkký ale konzistentní. Bez kostí, bez umělých konzervantů. Doba trvanlivosti je 21 dní od výroby.


Sivena uzeného za studena nabízíme ve třech příchutích:

  • Na soli
  • Na kopru
  • Na řepě

Produkty uzené teplým kouřem

Pstruh lososovitý uzený teplým kouřem má rozpadavou strukturu, ale zachovává si šťavnatost a není vysušený. Velmi jemná chuť. Bez kostí, bez umělých konzervantů. Doba trvanlivosti je 21 dní od výroby.


Pstruha uzeného za tepla nabízíme v příchutích:

  • Na soli
  • Teriyaki
  • S chilli
Oblíbený český kapřík má pevnější a tučnější maso a po vyuzení teplým kouřem drží svoji pevnou strukturu. Typická kapří chuť. Bez kostí, bez umělých konzervantů. Doba trvanlivosti je 21 dní od výroby.


Kapříka uzeného za tepla nabízíme v příchutích: 

  • Na soli
  • S bylinkami

Jiné rybí produkty

První novinkou roku 2023 je spolupráce s českou značkou .pepper..field, se kterou jsme se spojili, abychom vám umožnili ochutnat něco skutečně dokonalého.

.pepper..field přiváží do Česka Kampotský pepř z Kambodži, který je považovaný za ten nejchutnější pepř na světě a vy ho teď můžete ochutnat ve spojení s naším uzeným lososem.

Vyzkoušejte lososa s:

  • bílým Kampotským pepřem
  • červeným Kampotským pepřem
  • černým Kampotským pepřem

Uzené koření tak, jak ho neznáte.

Sůl, chilli vločky a červená paprika jsou uzené více než 100 hodin na bukovém a olšovém dřevě, díky čemuž mají opravdu silnou uzenou chuť a kouřové aroma.

Dokonale ochutí každý váš pokrm.

Žádné přidané konzervanty, pouze přírodní koření a studený kouř.

Milovníky českých sladkovodních ryb potěší naše zbrusu nová spolupráce v Rybníkářstvím Pohořelice z jižní Moravy.

Společně s Rybníkářstvím Pohořelice vám přinášíme čtyři nové receptury, díky kterým zdravě a jednoduše vyřešíte jídlo na dovolené, oběd v práci nebo rychlou večeři doma, když lednice zeje prázdnotou.

Ochutnejte:

  • Vynikající rybí polévku
  • Hotové rybí kari žluté
  • Hotové rybí kari červené - pálivější
  • Uzeného kapříka naloženého v oleji

Servírování

Fakturační údaje

Trnečka Smoked Fish s.r.o.

Pekařská 422/42

602 00 Brno

IČO: 10729381

DIČ: CZ10729381

Kontaktní údaje

Stanislav Trnečka

+ 420 774 561 638

standa@trneckasf.cz


Klára Trnečková

+ 420 737 463 543

klara@trneckasf.cz

Sledujte naši práci